Hushållsnära tjänster Stockholm

VI FIXAR DINA RUT-TJÄNSTER & UNDERLÄTTAR DINA VARDAG

rut_uppdrag

Fönsterputs, städservice, strykning, trädgårdarbete eller barnpassning? På Pensionärspoolen erbjuder vi hushållsnära tjänster i Stockholm som underlättar din vardag till priser du har råd med. Hos oss kan du enkelt få städhjälp ett par gånger i veckan. Eller tillfällig hjälp med trädgårdsarbetet eller barnpassningen precis när du behöver det.

Det finns många företag som erbjuder hushållsnära tjänster i Stockholm. Men för dig som privatperson kan det ändå vara knepigt att hitta rätt. Inte minst vill man vara säker på att den som har ditt hem som arbetsplats går att lita på – att det finns försäkring och trygga avtal.

Ta del av vårt trygga koncept

hushallsnaratjanster_stockholmPå Pensionärspoolen vet vi att många värderar den trygghetsfaktorn i vårt koncept. Känslan att veta om att personen som hjälper dig i ditt hem någon du kan lita på. Beställer du våra hushållsnära tjänster kan du nämligen alltid vara säker på att vi skickar personer med gedigen kunskap, noggrannhet och pålitlighet.

Detta, tillsammans med våra låga priser, har gjort oss till ett mycket populärt val för detta slags RUT-tjänster på kort tid.

Klicka här för att beställa våra hushållsnära tjänster i Stockholm.

Priser & RUT-avdrag

Som privatperson kan du nyttja det så kallade RUT-avdraget när du beställer hushållsnära tjänster hos oss. RUT är en förkortning för “Rengöring, Underhåll och Tvätt” och innebär att du kan dra av upp till 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster. Reglerna för RUT bestäms av Skatteverket, men vi på Pensionärspoolen gör avdraget åt dig direkt på fakturan, så du slipper reglera det i din egen deklaration. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om detta. Du kan även läsa mer om betalning och priser här.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes