Hushållsnära tjänster Göteborg

VI TAR HAND OM DITT HEM OCH UNDERLÄTTAR DIN VARDAG!

hus_rut

Städning, fönsterputsning, dammsugning, strykning, barnpassning eller trädgårdsarbete. På Pensionärspoolen i Göteborg har vi kompetent personal för alla hushållsnära tjänster du kan tänka dig och vi är pålitliga och prisvärda på samma gång! Hos oss är det lika enkelt att anlita städhjälp ett par dagar i veckan eller få tillfällig hjälp med trädgårdsarbete eller barnpassning precis när det behövs.

Klicka här för att lämna en intresseanmälan

VARFÖR BESTÄLLA VÅRA RUT-TJÄNSTER?

Idag är det många leverantörer, inte minst på internet, som erbjuder hushållsnära tjänster och städning i Göteborg. Likväl kan det vara svårt att hitta rätt. På Pensionärspoolen vet vi att många värderar trygghet. Känslan av att kunna lita på personen som hjälper till i ditt hem. Därför kan du alltid vara säker på att vi bara anlitar personer med gedigen kunskap, noggrannhet och pålitlighet. Det, tillsammans med våra låga priser, har gjort oss till ett mycket populärt val för hushållsnära tjänster.

BÖRJA MED ATT LÄMNA EN FÖRFRÅGAN!

Så här går det till:
1. Skicka en förfrågan till oss och berätta mer om vad du vill ha hjälp med.
2. När vi mottagit din förfrågan, hör vi av oss till dig och tar reda på lite mer detaljer om uppdraget.
3. Därefter sätter vi ihop en offert. (Givetvis kostar det inget.)
4. Du beslutar om du vill anlita oss.

RUT, PRISER OCH BESTÄLLNING

När du anlitar oss så kan du givetvis använda det så kallade RUT – avdraget. RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och innebär att du som privatperson få dra av delar av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster. Idag innebär det att du som privatkund betalar 50% av arbetskostnaden för våra Rut-tjänster. Resterande del ersätter skattemyndigheten. Du kan läsa mer om våra priser och betalningsrutiner här.

  • Vill du beställa våra tjänster, klicka här>> och lämna en förfrågan!
  • Vill du läsa mer om våra tjänster i Göteborg, klicka här>>
  • Vill du kolla lediga jobb hos oss? Välkommen att skicka en intresseanmälan här och berätta lite mer om dig själv.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes