Målare Göteborg

PROFFSIGA MÅLARE TILL SMÅ PRISER!

Söker du efter en målare i Göteborg? Dax att sätta lite färg på hus och hem? Oavsett storleken på arbetet kan du anlita en duktig och pålitlig målare hos oss på Pensionärspoolen. Dessutom till riktigt bra pris. Kontakta oss för offert, så återkommer vi med ett förlag inom kort.

utomhusmaleri

farg

DÄRFÖR SKA DU ANLITA PENSIONÄRSPOOLEN GÖTEBORG!

malare_goteborgIdag är hela internet fullt av duktiga målare och hantverkare. Men trots det stora utbudet kan det ta tid att hitta rätt lösning. Inte minst är det svårt att veta vilka hantverkare som är seriösa, och vilka som inte är det. Visserligen stämmer det att ”alla kan måla”. Men som du säkert vet är det skillnad på att få ett professionellt slutresultat eller ett amatörmässigt.

Lämna förfrågan

På Pensionärspoolen vet vi att du vill känna dig trygg med att din hantverkare har rätt kunskap. Bokar du en målare hos oss, så är du garanterad ett yrkesproffs med flera års erfarenhet och kompetens i bagaget. Vår personal får dessutom kontinuerlig utbildning i de senaste teknikerna, bland annat hos Alcro. (Du kan läsa mer om detta i denna artikel.)

Hos oss får du trygghet, kompetens, erfarenhet och bra pris i samma paket. En Win-Win situation.

VAD KOSTAR DET?

Om ROT och Priser
Från 1/1 2010 används endast den så kallade fakturamodellen. Det innebär att du som privatkund betalar 70% av arbetskostnaden för ROT-tjänster (där måleri ingår) och resten ersätter skattemyndigheten i form av skatteavdrag.

  • För mer info om våra priser och betalningsrutiner, klicka här>>
  • Vill du beställa Målare i Göteborg eller hantverkshjälp, klicka här>> och lämna en förfrågan!
  • Vill du läsa mer om våra tjänster i Göteborg, klicka här>>
  • Vill du kolla lediga jobb hos oss? Välkommen att skicka en intresseanmälan här och berätta lite mer om dig själv.
  • Powered by WordPress. Designed by Woo Themes