Målare Norrtälje

PROFFSIGA & PRISVÄRDA MÅLARE I NORRTÄLJE

Målare och målartjänster i Norrtälje med omnejd

Ommålning, fasadmålning, nymålning, tapetsering, spackling, golvläggning – våra målare i Norrtälje tar sig an små som stora uppdrag med samma kompetens och höga kvalitet. Allt till riktigt bra priser, med ROT-avdrag. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert.

Få kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: norrtalje@pensionarspoolen.se

Alternativ till målerifirmor i Norrtälje

Vi fixar måleriuppdrag för både privatpersoner och företag. Små som stora uppdrag är välkomna. Pensionärspoolen är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen vilket bland annat innebär att vi har högt ställda krav på kvalitet och leveranssäkerhet i alla led. Därför är vi ett utmärkt alternativ till att anlita en målerifirma i Norrtälje.

En annan av våra styrkor är att vi kan kombinera våra resurser som rikstäckande franchiseföretag, med det lokala företagets flexibilitet och närhet. Det gör att våra målare kan hålla konkurrenskraftiga priser utan att tulla på kvalitet och säkerhet.

Flera av våra målare bor själva i Norrtälje. Vilket skapar en lokal kännedom och närhet som alltid varit central i vår affärsmodell och som starkt bidragit till vår framgång.

olika_maleriuppdrag

Exempel på vanliga måleriuppdrag:

Tapetsering

Nya tapeter är ett utmärkt och prisvärt sätt att lyfta utseendet i ett rum eller bostad. Men att tapetsera kan vara krångligt. Och kladdigt. Våra målare ser till så att dina nya tapeter visar sig från sin bästa sida. Till bra priser.

Inomhusmålning

Golv, tak, väggar och allt däremellan – vi sätter färg på din bostad, sommarstuga eller arbetsplats. Hör av dig för pris på din inomhusmålning. Berätta hur många rum och kvadrat din förfrågan gäller, så fixar vi en offert.

Utomhusmålning & Fasadmålning

Att måla utomhus kräver sin yrkesman. En bra utomhusmålning ska inte bara se snygg ut.Den ska också hålla för vädrets makter. Stå pall för många års nötning av. Vi kan måla din fasad eller någon annan yta så att resultatet håller länge. Vi kan även ge dig råd och tips vad gäller färg, förarbeten mm.

bild på färg och roller när någon målar

Måla vid nybyggnation

Har du byggt nytt och behöver sätta färg på omålade ytor? Våra duktiga målare i Norrtälje fixar en proffsig och prisvärd nybyggnadsmålning.

Golvläggning

Vi kan lägga de flesta typer av golv. Hör av dig och berätta mer vad för slags rum det gäller och vilken typ av golv du vill ha hjälp med.

Priser

Priset varierar beroende på uppdragets storlek och vad för kompetens som behövs för att lösa uppdraget. Hör av dig till oss, så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Du kan även läsa mer om de allmänna reglerna för våra priser här.

ROT-avdrag

Det går bra att använda ROT-avdraget när du anlitar våra måleritjänster. För närvarande får man dra av upp till 50 000 kr per person och år. För ett uppdrag betalar du som privatperson 70% av arbetskostnaden och resterande 30% står Skatteverket för. Du kan läsa mer om hur det fungerar med avdraget här:

Du använder rot- och rutavdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rot- och rutavdraget.
Källa: Skatteverket

Kontoret Pensionärspoolen Norra Stockholm

Få kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: norrtalje@pensionarspoolen.se

Se även relaterat innehåll:
Snickare Norrtälje
Städning Norrtälje

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes