Målare Sollentuna

Proffsig målarservice av erfarna seniorer!

Tänk vad mycket lite ny färg på tillvaron kan göra! Oavsett om du behöver nymålning, ommålning, fasadmålning eller kanske bara hjälp med tapetsering och ny färg på väggarna så kan vi hjälpa dig. Våra målare i Sollentuna har bokstavligen ett helt yrkesliv med erfarenhet bakom sig. Hör av dig för en kostnadsfri offert!

malar_fasad

Hör av dig för en kostnadsfri offert.
Tele: 0760-444074
Epost: sollentuna@pensionarspoolen.se

Som en lokal målerifirma

På Pensionärspoolen i Sollentuna åtar vi oss både stora som små måleriuppdrag. För både privatpersoner och företag. Det som förenar alla våra uppdrag är vår ambition att alltid sträva efter 100% nöjda kunder. Det innebär att vi ställer höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i alla led.

Vi sätter stort värde på att jobba nära våra kunder med en stark lokal förankring i norra Stockholm.

Därför är vi ett utmärkt, och väldigt prisvärt alternativ, till lokala målerifirmor. Hos våra målar i Sollentuna får du både kompetens och trygghet till ett litet pris.

Hur mycket kostar era målartjänster?

Priset varierar med storleken på ditt uppdrag och vilka kvalifikationer som är nödvändiga för att lösa hela projektet. Hör av dig till oss, berätta om ditt uppdrag, så återkommer vi snarast med en kostnadsfri offert. Du kan läsa mer om vår prissättning här.

Exempel på vanliga uppdrag

  • Tapetsering : Önskar du snygga till dina rum eller arbetsplats med nya tapeter? Hör av dig till oss. Vi kan det här med tapetsering och allt arbete som krävs både före och efter.
  • Inomhusmålning:
    Vi målar golv, tak och väggar i ditt hem, sommarstuga eller i ditt kontor. Innan vi påbörjar arbetet så kollar vi självklar vad just din lokal behöver.
  • Utomhusmålning/Fasadmålning
    Med en kompetent genomförd utomhusmålning/fasadmålning så blir det hus inte bara finare – du höger även värdet på det. Låt oss färgsätta dina väggar, fönster och tak på utsidan av ditt hus.
  • Målning vid nybyggnation: Om du nyligen fixat byggnationen av ett hus, fritidsstuga eller kanske gjort en tillbyggnad, så är det självklart viktigt att målningen utförs med ett professionellt resultat. Våra duktiga målare i Sollentuna kan leverera en klanderfri nybyggnadsmålning.
  • Underhållsmålning: Färg slits och grånar med åren av väder och vind. Med en grundlig underhållsmålning fräschar vi upp och förlänger färgens liv och ger ditt hem en ordentlig ansiktslyftning.

ROT-avdrag

När du anlitar en målare hos oss på Pensionärspoolen i Sollentuna så kan du självklart använda det s.k ROT – avdraget. Avdraget innebär att du som privatperson enbart betalar 70% av arbetskostnaden. De andra 30% får du som avdrag av Skatteverket. I dagsläget kan du maximalt dra av 50 000 kr per person och år.

Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Var så detaljerad du kan och orkar. Ju mer du kan berätta om ditt måleriuppdrag, desto blir det enklare för oss att lämna en pricksäker offert.

Se även relaterat innehåll:
Snickare Sollentuna
Städning Sollentuna

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes