Målare Vallentuna

Anlita oss för professionellt måleri till bra priser

Söker du efter duktiga och prisvärda målare i Vallentuna? Du har du kommit rätt. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert på ditt måleriuppdrag. Vi sätter färg på din tillvaro.

målarfirma Vallentuna - väggmålare

Kontakta oss

Få en kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: vallentuna@pensionarspoolen.se

Oss kan du anlita precis som en vanlig målarfirma. Våra målare är erfarna och noggranna och kan hjälpa dig med ett flertal olika måleritjänster.

Ett par goda anledningar att anlita våra målare i Vallentuna:

  • Bra priser. Tack vara en effektiv organisation där vi kan kombinera det lilla företags flexibilitet med det stora företagets resurser, kan vi hålla låga priser på våra måleriuppdrag. Utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Trygghet. Vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen och har högt ställda krav på alla tjänster vi levererar. Du kan alltid känna dig trygg med att vi levererar det vi kommit överens om.
  • Lokalkännedom . Flera av våra målare bor själva i Vallentuna eller i närheten.

Några av våra vanligaste måleriuppdrag

Fasadmålning

målar fasadenEn fackmannamässigt utförd fasadmålning kräver att flera olika moment blir rätt. Dels krävs det att man har koll på underlaget. Veta om det räcker med en vanlig fasadtvätt. Eller om man måste skrapa ner den existerande färgen eller putsa om fasaden.

Om underlaget är undermåligt, så kommer fasadmålningen inte att bli bra. Det handlar också om att välja rätt färg till underlaget, så att fasadmålningen håller i många år.

Tapetsering

Alla kan tapetsera, men alla kan inte få till ett professionellt resultat med korrekt mönsterpassning, snygga skarvar och avsaknad av hål och bubblor. Vill du att dina tapeter och dina rum ska få det fina resultat de förtjänar, är du välkommen att kontakta oss.

Vi fixar även förarbetet, som att spackla över hål och oregelbundenheter, eller annat som behövs för att förbereda underlaget.

Målning vid renovering och nybyggnation

mala_vid_renoveringHar du renoverat och behöver hjälp med att sätta färg på väggar och tak? Eller har du kanske byggt ut?

Oavsett kan du anlita oss för att måla efter renovering och nybyggnation. Vi kan även ge dig råd vad gäller underlag, färg och förberedelser.

Golvläggning

Vi kan fixa de flesta former av golvläggning. Exempelvis lägga parkettgolv, trägolv, laminatgolv, heltäckningsmatta eller plastgolv. Du kan även vända dig till oss om du har behov av rådgivning. Exempelvis vilket golv du ska välja i en viss miljö.

Vad kostar det?

Priset varierar med storleken på ditt uppdrag och vilka kvalifikationer som är nödvändiga. Enklast är att hör av dig till oss och berätta om ditt uppdrag. Så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Du kan även läsa mer om vår prissättning här.

Använd ROT-avdraget

När du anlitar en målare hos oss på Pensionärspoolen så kan du använda ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatperson enbart betalar 70% av kostnaden för arbetet. Resten av summan står skatteverket för. Idag kan du dra av maximalt 50 000 kr per år och person. Har du rätt att få ROT-avdrag, så fixar vi rabatten direkt på din faktura.

Checklista rot
Det här bör du tänka på när du ska köpa rottjänster.
Krav på dig som köpare:

  • Du måste ha fyllt minst 18 år vid beskattningsårets utgång
  • Du är bosatt i Sverige eller betalar skatt i Sverige för minst 90 procent av din totala inkomst
  • Du måste ha betalat för arbetet före årsskiftet för att avdraget ska komma med i din deklaration året efter
  • Du ska ha rotavdrag kvar att utnyttja.
  • Du måste betala tillräckligt med skatt för att kunna få dra av för rotarbete.
  • Ett dödsbo kan få rotavdrag men enbart för arbete som är utfört före dödsfallet.

Källa: Skatteverket.se | Länk

Är det något du undrar vad gäller avdraget är du alltid välkommen att kontakta oss och ställa frågor.

Få en kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: vallentuna@pensionarspoolen.se

Se även relaterat innehåll:
Städning Vallentuna
Snickare Vallentuna

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes