Snickare Göteborg

ANLITA EN ERFAREN SNICKARE TILL EN LITEN KOSTNAD HOS PENSIONÄRSPOOLEN

byggfirma

Söker du efter en snickare i Göteborg? Är det dags att renovera och bygga om hemma? På Pensionärspoolen i Göteborg kan du få hjälp av en erfaren snickare eller hantverkare till en kostnad som inte gör stora hål i din plånbok – utan att kompromissa med kvalitet eller professionalism. Kontakta oss och berätta mer om vad för slags hjälp du behöver, så återkommer vi med en offert inom kort. Du kan givetvis även kontakta oss om du har frågor eller bara vill veta mer om våra tjänster.

Lämna förfrågan

VARFÖR VÄLJA EN SNICKARE FRÅN OSS?

Trots att hela nätet är fullt av folk som erbjuder hantverkstjänster, kan det vara snårigt att hitta rätt. Inte minst att hitta en snickare som du kan lita på och som har rätt yrkeskunskap för jobbet du vill ha utfört.

På Pensionärspoolen i Göteborg vet vi att din tid är värdefull och att du vill känna dig trygg med din snickare. Det är också därför så många väljer oss. För att vi alltid skickar ett riktigt yrkesproffs. Och för att vi dessutom har låga priser. En kombinationen av trygghet, kostnadseffektivitet och personlig service.

SÅ BOKAR DU VÅRA TJÄNSTER

1. Lämna en förfrågan. Ju mer du kan berätta om ditt uppdrag, desto enklare är det för oss att sätta ihop en realistisk offert.
2. När vi mottagit din förfrågan, hör vi av oss till dig och tar reda på mer om vad du vill ha hjälp med.
3. Du får en offert. (Givetvis kostar det inget att få offert.)
4. Vi bestämmer var och när du vill ha uppdraget utfört.

ROT, PRISER OCH BESTÄLLNING

När du anlitar en snickare i Göteborg hos oss på Pensionärspoolen så kan du givetvis använda ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatkund betalar 70% av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster och resterande del ersätter skattemyndigheten. Läs mer om våra priser och betalningsrutiner här.

  • Vill du beställa Snickare i Göteborg eller hantverkshjälp, klicka här>> och lämna en förfrågan!
  • Vill du läsa mer om våra tjänster i Göteborg, klicka här>>
  • Vill du kolla lediga jobb hos oss? Välkommen att skicka en intresseanmälan här och berätta lite mer om dig själv.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes