Snickare Norrtälje

Proffsiga och pålitliga hantverkare i Norrtälje till bra priser

norrtalje_hantverkare

Dax för renovering, ombyggnad, tillbyggnad eller något annat intressant byggprojekt? Letar du efter prisvärda och duktiga snickare i Norrtälje? Hos oss på Pensionärspoolen i Norrtälje kan du anlita yrkesskickliga seniorer med lång erfarenhet av olika slags snickeriarbeten.

Få kostnadsfri offert.
Tele: 0760-444074
Epost: norrtalje@pensionarspoolen.se


Stora som små byggtjänster

I våra byggtjänster ingår allt från små, enkla ”handyman-jobb” till större och mer kvalificerade projekt. Vi utför alla uppgifter med samma mål. Att utföra byggjobb som du blir 100% nöjd med. Till riktigt bra priser.

Att våra seniorer har lång erfarenhet som yrkesverksamma på byggföretag och byggfirmor i Norrtälje ser vi som en tydlig konkurrensfaktor. Att vi svarar i telefon när du ringer, har en tydlig kommunikation och prissättning, ser vi som självklart.


Exempel på våra vanligaste hantverkstjänster


Altanrenovering

Altanbygge

Till våren och sommar är det många villaägare som är sugna på att bygga ut eller renovera sin altan. Men en rätt utfört altanrenovering eller utbyggnad skapar inte bara trivsel. Det höjer också värdet på din bostad markant. Kanske vill du bygga ett fint trädäck. Kanske vill du bygga ett större uterum i anslutning till altanen. Eller bara ha hjälp att lägga trall. Oavsett vad du har för planer – hör av dig till oss, så tar vi fram en offert.


Takrenovering

Takrenovering - snickare på taket

Att lägga tak eller göra en fullständig takrenovering är ett vanligt projekt för våra hantverkare. Få enskilda byggprojekt är så viktiga och komplexa som att renovera taket. En korrekt utfört takrenovering kräver planering, erfarenhet och kompetens. Exempelvis måste taket bli tätt, ha rätt ventilation (ex luftspalt) och vattenavledning. Men däremellan finns det mängder av andra detaljer som en fackman har koll på. Anlita våra snickare i Norrtälje så vet du att din takrenovering blir utförd på rätt sätt – till bra pris.


Fasadrenovering

fasadrenovering

En fasad ska inte bara vara estetiskt tilltalande och ha fina proportioner. Den ska vara byggd för att klara av det svenska vädrets alla skiftande påfrestningar, år efter år. Vind, snö och regn är skoningslösa i sitt nötande på våra fasader, och därför är det väldigt viktigt att du inte lämnar något åt slumpen i fasadrenoveringen.


Lägga golv

Att lägga golv är ett av våra vanligaste uppdrag. Vi kan erbjuda de flesta former av golvläggning till fördelaktiga priser. Hör av dig så tar vi fram en kostnadsfri offert för bostaden, fritidshuset, kontoret eller något annat projekt. Ange vilken typ av golv det är frågan om, hur många kvadratmeter det gäller mm. Du kan även vända dig till oss m du behöver råd angående förarbete, materialval eller något annat du funderar på.


ROT – avdrag & Priser

Naturligtvis kan du använda dig av ROT – avdraget när du anlitar våra snickare i Norrtälje. Rot-avdraget innebär att du som privatkund betalar upp till 70% av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster. För närvarande får man göra 50 000 kr i avdrag per person inkluderat både ROT & RUT-avdrag.

Förutsatt att du har rätt att göra ROT-avdrag, fixar vi det direkt på din faktura. I skrivande stund för du göra 50 000 kr i avdrag per person och år för såväl ROT som RUT-avdraget. Har du några frågor om ROT är det bara att höra av dig. Vi förklarar gärna vad som gäller.


Krav för ROT-avdrag

Det finns ett antal krav som måste vara uppfyllda för att du ska få ROT-avdraget. Så här skriver Skatteverket på sin hemsida:

Det här bör du tänka på när du ska köpa rottjänster. Krav på dig som köpare:

  • Du måste ha fyllt minst 18 år vid beskattningsårets utgång
  • Du är bosatt i Sverige eller betalar skatt i Sverige för minst 90 procent av din totala inkomst
  • Du måste ha betalat för arbetet före årsskiftet för att avdraget ska komma med i din deklaration året efter
  • Du ska ha rotavdrag kvar att utnyttja.
  • Du måste betala tillräckligt med skatt för att kunna få dra av för rotarbete.

Källa: Villkor för att få Rot-avdrag | Skatteverket.se


Villkor & priser (med ROT – avdrag)

Du kan läsa mer ingående om regler och rön för våra priser här.


Kontor Google Maps

Få kostnadsfri offert.
Tele: 0760-444074
Epost: norrtalje@pensionarspoolen.se

Se även relaterat innehåll:
Målare Norrtälje
Städning Norrtälje

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes