Snickare Sollentuna

Skickliga hantverkare i Sollentuna med lång erfarenhet till bra pris

Har du ett spännande byggprojekt på gång? Letar du efter duktiga snickare i Sollentuna och Norrort med omnejd? Då kan vi hjälpa dig.

handyman_norrort

Små som stora byggprojekt

Renovering, ombyggnad eller utbyggnad. I våra hantverkstjänster ingår allt från små, enkla till mer kvalificerade uppdrag. Gemensamt är att vi antar alla projekt med samma tydlig målbild. Att överträffa dina förväntningar.

Att vi är punktliga, svarar när du ringer och är tydliga i vår kommunikation är självklarheter. Att vi har lång erfarenhet av byggtjänster och bokstavligen kan erbjuda Sollentunas mest erfarna hantverkare ser vi som en viktig konkurrensfaktor. Kontakta oss för offert idag!

Hör av dig för en kostnadsfri offert.
Tele: 0760-444074
Epost: sollentuna@pensionarspoolen.se

Några vanliga bygguppdrag

talkrenovering

Takrenovering

Att renovera tak är ett vanligt uppdrag för våra snickare. Viktigt är exempelvis att byta ut den gamla pappen så att taket blir tätt, fixa så att ströläkten har en godkänd luftspalt och se till så att stuprören leda vattnet bort från huset. Men det finns även många andra saker som är viktiga och som en fackman har koll på. Anlitar du oss kan du vara säker på att du får ett godkänt och hållbart tak till ett bra pris.

fasad

Fasadrenovering

Förutom att vara snygg att se på, ska en husfasad också kunna hålla för massvis med påfrestningar – år ut och år in. Regn, snö och vind kan vara skoningslösa element och då är det viktigt att din husfasad är ordentligt renoverad (tänkt även på att en välisolerad fasad hjälper till att hålla nere dina elkostnader). Våra snickare i Sollentuna utför de flesta typer av fasadrenoveringar.

Golvläggning

Vi kan erbjuda de flesta former av golvläggning. För hus, lägenhet, fritidshus eller kontor. Hör av dig så hjälper vi till att ta fram till den bästa golvlösningen vad gäller estetik, funktion och ekonomi.

Renovering och tillbyggnad

Oavsett om du vill renovera ett befintliga utrymme i ditt hem eller bygga till en ny altan eller kanske ett rum, så kan vi hjälpa dig. Börja med att kontakta oss och berätta mer om ditt uppdrag.

En film om vår verksamhet

ROT – avdrag & Pris

Självklart kan du använda ROT – avdraget när du anlitar våra snickare i Sollentuna. Rot-avdraget innebär att du som privatkund betalar upp till 70% av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster. Förutsatt att du har rätt att göra ROT-avdrag, fixar vi det direkt på din faktura. I skrivande stund för du göra 50 000 kr i avdrag per person och år för såväl ROT som RUT-avdraget. Har du några frågor om ROT är det bara att höra av dig. Vi förklarar gärna vad som gäller. Mer allmänt om regler för detta avdrag hittar du här på skatteverket.

Aktuella priser (med ROT – avdrag)

Du kan läsa mer ingående om regler och rön för våra priser här.

Se även relaterat innehåll:
Målare Sollentuna
Städning Sollentuna

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes