Snickare Stockholm

ANLITA PROFESSIONELL HANTVERKSHJÄLP HOS PENSIONÄRSPOOLEN!

rot_uppdrag

Är det dags att bygga om hemma? Akut renoveringsbehov? På Pensionärspoolen i Stockholm kan du anlita en professionell hantverkare eller snickare till en liten kostnad. Tryggt, prisvärt och enkelt. Anlitar du en snickare via oss kan du dessutom alltid vara säker på att vi skickar ett yrkesproffs som kan sitt jobb.

Låter det intressant? Kontakta oss och tala om vad för slags hjälp du behöver så återkommer vi med offert.

DÄRFÖR SKA DU ANLITA EN HANTVERKARE HOS OSS

snickare_stockholmIdag finns det massor av alternativ till buds för dig som letar efter en snickare i Stockholm eller byggfirma. Likväl kan det vara svårt att hitta rätt. Inte minst om det är viktigt för dig att känna förtroende för leverantören du väljer.

På Pensionärspoolen vet vi att många värdesätter trygghet. Känslan att veta att jobbet kommer bli rätt utfört. Det är också därför så många väljer våra tjänster. För att vi alltid skickar rätt man eller kvinna för jobbet ifråga. Detta, i kombination med våra låga priser och snabba service, har snabbt gjort oss till ett populärt val för hantverkstjänster.

3 ENKLA STEG – SÅ LÄMNAR DU EN FÖRFRÅGAN

1. Hitta kontoret som ligger närmst ditt hem i Stockholm här.
2. Lämna en förfrågan eller intresseanmälan där du beskriver ditt uppdrag.
3. Vi kontaktar dig inom kort för att ta reda på allt vi behöver för offerering.

ROT och aktuella priser
När du anlitar en snickare i Stockholm, eller andra hantverkstjänster, hos oss på Pensionärspoolen så kan du självfallet använda det så kallade Rot- avdraget. Rot – avdraget innebär att du som privatkund betalar 70% av arbetskostnaden för våra tjänster, den andra hälften ersätter skattemyndigheten via avdraget. Du kan även läsa mer om betalning och priser här.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes