Snickare Vallentuna

Kompetenta hantverkare i Vallentuna till bra priser

Bor du i Vallentuna och letar efter duktiga snickare och hantverkare? Har du något intressant byggprojekt på gång? Då kan du vända dig till oss på Pensionärspoolen!

byggfirma_vallentuna

Vi tar många typer av bygguppdrag

Takläggning, renovering, ombyggnad, tillbyggnad, altanrenovering – vi tar oss an såväl små som större byggprojekt.

Vår målsättning är att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat som du är nöjd med på alla plan.

En av våra styrkor är förmågan leverera hög kvalitet till bra priser. Hos oss får du tillgång till snickare som varit yrkesverksamma under många år.

Att vi är punktliga, tydliga i vår kommunikation och svarar när du ringer (eller mejlar) är självklart. Välkommen att höra av dig för en offert på ditt uppdrag!

  • Trygga och pålitliga bygguppdrag (vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen)
  • Snickare med lång erfarenhet
  • Bra priser med ROT-avdrag
  • Högt ställda krav kvalitet

Få en kostnadsfri offert!
Tele: 0760-444074
Epost: vallentuna@pensionarspoolen.se

Exempel på vanliga uppdrag

Tillbyggnad, ombyggnad, montering

Oavsett vilken renovering du står inför så kan du kontakta oss. Kanske vill du bygga till i huset? Eller bygga om? Andra vanliga uppdrag vi tar är köksrenovering och montering.

Altanrenovering

Detta är ett mycket populärt byggprojekt för huset, inte minst när det börjar närma sig vår och sommar. Att bygga till eller renovera altanen är dels något som höjer trivselfaktorn i boendet avsevärt. Men också värdet på bostaden. Enligt många mäklare kan man få igen flera hundra procent på sin altanrenovering i ökad värdering eller försäljningssumma.

Givetvis finns det individuella variationer. Men en härlig altan i ett bra läge är alltid eftertraktat. Våra snickare i Vallentuna hjälper dig att bygga altanen du alltid velat ha.

Hör av dig om du har frågor om material eller något annat. Vi kan även hjälpa dig att bygga till uterum, glasa in altanen mm

Takrenovering

takrenovering

Renovering av hustak är ett återkommande projekt för våra hantverkare. Viktigt att tänka på i sammanhanget är att byta ut den gamla pappen så att taket blir tätt, renovera så att stuprören leder bort vatten och fukt från huset samt till så att ventilation och luftspalt är fackmannamässigt ordnade.

Men det finns även många andra moment i en takrenovering som är viktiga att göra rätt. Här finns inga utrymmen för slarv eller dåliga kompromisser. Anlitar du oss kan du vara säker på att du får ett godkänt och hållbart tak till ett bra pris.

Golvläggare

Golvläggare som lägger klinkers

Parkettgolv, laminatgolv, trägolv, plastgolv eller heltäckningsmatta – vi kan erbjuda de flesta former av golvläggning. För ditt hus, bostadsrätt eller kontoret. Om du behöver rådgivning angående material eller något annat är du välkommen att höra av dig!

Kan jag använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

Naturligtvis kan du använda ROT – avdraget när du anlitar våra snickare i Vallentuna. Rot-avdraget innebär att du som enbart betalar upp till 70% av arbetskostnaden för våra byggtjänster.

Om du har rätt att göra avdraget, så löser vi det direkt på din faktura. Du behöver alltså inte göra något särskilt för att få rabatten.

Just nu kan du max dra av 50 000 kr om året (gäller per person i ett hushåll). Har du frågor eller funderingar angående avdrag kan du ringa oss. Vi har koll på vad som gäller.

Du kan läsa mer ingående om ROT-avdrag på på skatteverket här (extern sida).

Priser med ROT – avdrag

Du kan läsa mer ingående om våra priser och rutiner för fakturering här.

Video – en sammanfattnig av vår verksamhet

Relaterat

Läs även mer våra tjänster för målare i Vallentuna, för städning i Vallentuna här.
Du kan även kolla vår samlingssida för snickare i Stockholm här och alla våra kontor i Stockholmsområdet här.

Få en kostnadsfri offert!
Tele: 0760-444074
Epost: vallentuna@pensionarspoolen.se

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes