Städning Göteborg

HOS PENSIONÄRSPOOLEN BESTÄLLER DU STÄDHJÄLP NÄR DET PASSAR DIG!

dammsugar_pp

Bor du i Göteborg och letar efter någon som kan hjälpa dig med städning i hemmet? Du har du kommit rätt.

På Pensionärspoolen kan vi erbjuda städning som är pålitlig, professionell och inte minst väldigt prisvärd. Vare sig det handlar om flyttstädning, storstädning, hemstädning eller en mer återkommande städservice veckovis, kan du vända dig till oss.

Pålitlig hjälp i hus och hem!
På Pensionärspoolen vet vi att många värderar känslan av att kunna lita på personen som tar hand om städningen i ditt hem.

Inte minst i dessa tider då antalet städföretag att välja mellan är stort, vilket gör det svårt att veta vilka som är professionella – och vilka som inte är det.

Vänder du dig till oss kan du vara säker på att vi alltid skickar en person som är pålitlig och noggrann. Förutom att vi har flera års erfarenhet som leverantör av RUT-tjänster, är vi medlemmar i Svensk Franchiseförening.

Så beställer du våra tjänster

1. Börja med att lämna en förfrågan/intresseanmälan. Det går bra att använda formuläret på den här sidan. Eller klicka här för att komma till sidan för beställningar.
2. När vi mottagit dina uppgifter, hör vi av oss till dig, och tar reda på vad du vill ha hjälp med.
3. Vi sätter samman en offert på uppdraget.

stadning_goteborgProfessionellt!
All arbetskraft i vår resurspool är kvalificerade att utföra sina arbeten. Vilket självklart även gäller för städservice och liknande hushållsnära tjänster.

Eftersom vi anställer duktiga pensionärer har vi dessutom Göteborgs mest erfarna och kompetenta arbetskraft att erbjuda dig.

Prisvärda hustjänster med RUT-avdrag
När du beställer städtjänster hos oss kan du som privatperson dra nytta av det s.k RUT – avdraget. Från 1/1 2010 används den så kallade fakturamodellen. Det innebär att du som privatkund betalar 50 % av arbetskostnaden för RUT-tjänster. Du kan läsa mer om våra priser och betalningsrutiner på den här sidan.

  • För mer info om våra priser och betalningsrutiner, klicka här>>
  • Vill du beställa Målare i Göteborg eller hantverkshjälp, klicka här>> och lämna en förfrågan!
  • Vill du läsa mer om våra tjänster i Göteborg, klicka här>>
  • Vill du kolla lediga jobb hos oss? Välkommen att skicka en intresseanmälan här och berätta lite mer om dig själv.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes