Städning Norrtälje

Proffsiga RUT-tjänster och städservice i Norrtälje till bra priser

stadtjanster_norrtalje

Pensionärspoolen i Norrtälje städar på dina villkor och förenklar din vardag. Vi tar små som stora städuppdrag. Hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs – hör av dig till oss så tar vi fram en bra lösning.

Få kostnadsfri offert på ditt städuppdrag
Tele: 0760-444074
Epost: norrtalje@pensionarspoolen.se


Varför anlita oss?

Flera städfirmor i Norrtälje erbjuder billig städning. Men att billigast inte alltid är bäst har de flesta erfarenhet av. Vår styrka som leverantör av städning i Norrtälje ligger i att vi kan erbjuda riktigt bra priser, men utan att kompromissa med kvalitet, kompetens och trygghet.

Eftersom vi är ett rikstäckande Franchiseföretag som ägs och drivs att lokala företagare, kan vi tillsammans skapa kostnadseffektiva rutiner som våra kunder kan dra nytta av. Kort sagt: vi kan utföra proffsiga städtjänster i Norrtälje med höga krav på kvalitet och trygghet till små priser.


Exempel på våra vanligaste städtjänster:


Fönsterputsning

fönsterputsning

Solljus genom rena, nyputsade fönster är både vackert och skapar en harmonisk känsla i hemmet. Låt oss göra dina fönsterrutor glasklara och fria från stänk, smuts och salt till bra priser. Om du har några frågor om fönsterputs eller vill få en kostnadsfria offert är du varmt välkommen att höra av dig.


Hemstädning & Veckostädning

hemstädning och veckorstädning

Ett av våra vanligaste städuppdrag är återkommande hemstädning. Vi kan städa ditt hem en eller flera gånger i veckan, varannan vecka eller någon gång i månaden. Eller något annat upplägg som vi kommer överens om. Vanligen börjar vi med att göra ett hembesök för att få en god uppfattning om vad som behöver städas. Vi kan även erbjuda storstädning för dig som vill ha en rejäl engångsuppfräschning av hemmet.


Flyttstädning

Att flytta in i ett nytt hem är spännande. Men att kämpa med flyttstädning i kaoset av flyttkartonger och stress gör sällan upplevelsen bättre. Så låt oss ta hand om flyttstädningen. Vi ser till så bostaden du lämnar blev ren från topp till tå, så att du kan fokusera på det andra.


Kontorsstädning

Förutom städning i Norrtälje för privatpersoner erbjuder vi även kontorsstädning. Små priser, ansvarsförsäkring och flexibla städtider som är anpassad efter era kontor och lokaler är självklarheter. Hör av dig och berätta mer om ert behov så tar vi fram en kostnadsfri offert.


RUT-avdrag på städtjänster

Som privatperson kan du använda Rut-avdraget när du anlitar oss för städservice. F.n kan du dra av upp till 50% av arbetskostnaden i Rut-avdrag. Maximalt 25 000 kr per person/år. Om du är godkänd för Rut-avdrag för vi avdraget direkt på fakturan.

Så här står det om Rut-avdrag på Skatteverket:

Krav för rutavdrag:

  • Arbetet ska utföras i bostaden […]

Rutavdrag ges för

  • dammsugning, dammtorkning, diskning och fönsterputsning
  • städning av skåp, lådor, kyl och frys samt altaner; se även rengöring av altandäck under Rengöring och underhåll (rot).
  • byte av glödlampor och säkringar
  • flyttstädning och inflyttningsstädning samt nödvändig flytt av möbler för att städ- och rengöringsarbete ska kunna utföras; se även Flyttjänster (rut)
  • enklare rengöring av spisfläkt; se även rengöring av imkanaler under VVS (rot)
  • städning i en stuga eller fritidsbostad som hyrs under kortare eller längre tid.


Priser

Vi har olika priser beroende på vilket slags städservice du behöver. Skicka en förfrågan, berätta lite om ditt städuppdrag, så återkommer vi med en offert. Våra prisnivåer är fördelaktiga och tål att jämföras med vilket städbolag som helst. Hos oss får du både trygghet och yrkeskunnande till små priser. Du kan läsa mer om priser och betalning här.


Kontoret Norra Stockholm

Få kostnadsfri offert på ditt städuppdrag
Tele: 0760-444074
Epost: norrtalje@pensionarspoolen.se

Se även relaterat innehåll:
Målare Norrtälje
Snickare Norrtälje

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes