Städning Sollentuna

Proffsig städservice till små priser

På Pensionärspoolen i Sollentuna städar vi på dina villkor. Oavsett om du vill ha städhjälp någon gång i månaden, i veckan eller vid ett speciellt tillfälle.

stadfirma_sollentuna

Hör av dig för en kostnadsfri offert.
Tele: 0760-444074
Epost: sollentuna@pensionarspoolen.se

Hos oss kan du välja mellan ett stort utbud av städtjänster. Vi erbjuder städning i Sollentuna som inkluderar bl.a hemstädning, storstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputs. Hör av dig med ditt städuppdrag idag, så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.

Många städföretag i Sollentuna erbjuder billig städhjälp. Men konsten är att kunna erbjuda både bra pris och kompetens och trygghet som håller på sikt. Det spelar ju ingen roll om någon städar till en låg timpenning om resultatet blir undermåligt. Hos oss behöver du inte kompromissa med vare sig pris eller kompetens.

Hemstädning

Ett vanligt upplägg för vår hemstädning i Sollentuna är någon form av återkommande städservice, så kallad veckostädning. Vi kan städa flera gånger i veckan, varannan vecka eller enligt ett annat överenskommet upplägg. Varje hem är unikt och vi anpassas oss alltid utifrån det. Vi börjar med att göra ett hembesök där vi tillsammans kommer överens om vilken städhjälp som behövs i just ditt hem.

Storstädning

Visst är en underbar känsla att komma hem till ett väldoftande, skinande rent hem! Blanka golv, inga dammtussar så långt ögat når, ett blänkande badrum, ett fläckfritt kök. Unna dig och ditt hem en grundlig storstädning. Antalet timmar för storstädningen beror på bostadens behov och storlek. Hör av dig så kommer vi överens om vad ditt hem är i behov av.

Kontorsstädning

Om du har kontor i Sollentuna (eller i norra Stockholm) ser vi till så att ni har en välstädad och representativ kontorsmiljö, för era anställda och kunder. Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i veckan, en gång i månaden, eller utifrån era behov. Vi erbjuder små priser, flexibla städtider och trygg ansvarsförsäkring.

Flyttstädning

Under tiden du har fullt upp med att packa flyttkartonger, lyfta diverse möblemang och annat trevligt som pockar på uppmärksamhet under flytten, kan du låta oss ta hand om flyttstädningen.

Fönsterputs

Få saker lyftet utseendet på ett hem så snabbt och lätt som nyputsade fönster. Vi putsar dina fönster både in- och utvändigt. Naturligtvis tar vi också med oss allt material som behövs för att utföra uppdraget.

Varför välja oss?

  • Tryggt och säkert. Pensionärspoolen är medlemmar i svensk Franchiseföreningen och har över tio års erfarenhet av kvalificerade Rut och Rot-tjänster.
  • Små priser, hög kompetens. Våra seniorer har ett helt yrkesliv med erfarenhet bakom sig. Hos oss får du kunskap till små priser.
  • Flexibla.Vi anpassar våra tjänster efter dina behov. Små som stora uppdrag är välkomna.
hemstad

Info om RUT-avdraget

Som privatperson kan du självklart använda det s.k Rut-avdraget när du anlitar oss för städservice. Idag kan du dra av upp till 50% av arbetskostnaden i Rut-avdrag, maximalt 25 000 kr per person/år. Förutsatt att du är behörig att använda RUT så fixar vi avdraget åt dig direkt på fakturan.

RUT är alltså inget du behöver tänka på, utan något som vi ordnar med i själva prissättningen. Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta oss.

Pris

Vi har olika pris beroende på vilket slags städtjänst du vill beställa. Enklast är att höra av dig till oss och berätta om ditt städuppdrag. Därefter återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert. Våra prisnivåer är allmänt riktigt fördelaktiga och tål att jämföras med vilket städbolag som helst. Hos oss får du både trygghet och yrkeskunnande till små priser.

Se även relaterat innehåll:
Målare Sollentuna
Snickare Sollentuna

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes