Städning Stockholm

Beställ städhjälp när det passar dig!

stadservice

Bor du i Stockholm och söker efter städhjälp? Då kan du vända dig till oss på Pensionärspoolen. Hos oss kan du beställa städning i ditt hem till priser som din plånbok tycker om. Här följer en beskrivning av våra vanligaste städuppdrag.

Hemstädning

Visst är det en härlig känsla att komma hem till en rent och fräscht hem där var sak har sin plats. Oavsett om du vill ha städning flera gångar i veckan eller mer sällan, kan vi hjälpa dig.

Flyttstädning

En flyttstädning är ett av de mest krävande städtillfällen som finns. Fastighetsägaren har i de allra flesta fall väldigt högt ställda förväntningar på noggrannhet och kvalitet – och att misslyckas kan bli kostsamt. Det finns dessutom roliga saker att göra under flytten, än att städa. Låt oss fixa din flyttstädning, så kan du vara säker på att den håller måttet.

Storstädning

Ibland behövs det en rejäl städomgång i hemmet. Men har du varken tid, lust eller ork kan vi ta hand om den åt dig. Vår, sommar, höst eller vinter – vi utför storstädningar precis när du vill.

Fönsterputs

Få saker påverkar hemmets känsla av ljus, rymd och renhet som en proffsigt utförd fönsterputsning. Vänd dig till oss om du vill ha skinande rena, fläckfria fönster.

Klicka här för att lämna en förfrågan på ett kontor nära dig (du kommer till sidan för våra kontor i Stockholm.)

Trygga, Pålitliga och Prisvärda

Idag finns det massor av företaget och aktörer på nätet som erbjuder städning och hushållsnära tjänster av olika slag. Ändå kan det vara svårt att hitta rätt lösning. På Pensionärspoolen vet vi att våra kunder värdesätter tryggheten och pålitligheten i vårt koncept.

stadning_stockholmAtt det är viktigt att du kan lita på personen som sköter städningen i ditt hem. Och, givetvis, att arbetet är kvalitetsmässigt utfört. Vänder du dig till Pensionärspoolen i Stockholm kan du känna dig trygg med att vi alltid skickar en person som är noggrann och pålitlig.

All arbetskraft i vår resurspool är kvalificerade att utföra sina arbeten. Eftersom vi anställer duktiga pensionärer har vi dessutom Stockholms mest erfarna och kompetenta arbetsresurser i vår pool, det vågar vi påstå. (Vill du jobba hos oss? Klicka här och berätta lite mer om dig själv.)

Så beställer du

1. Skicka en förfrågan till oss och berätta mer om ditt uppdrag.
2. Vi kontaktar dig och pratar lite mer om vad för slags städservice du har tänkt dig.
3. Vi sätter ihop en offert. Du beslutar om du vill anlita oss.

RUT-avdrag direkt på fakturan

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget när du beställer städning hos Pensionärspoolen. RUT innebär att du kan göra avdrag upp till 50% av arbetskostnaden för exempelvis städning och Hushållsnära tjänster. Reglerna för RUT bestäms av Skatteverket.

Vi på Pensionärspoolen gör avdraget åt dig direkt på fakturan, så du slipper reglera det i deklarationen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om detta.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes