Erbjudande

Ta del av erbjudande från våra partners

FortNox ekonomisystem

Fortnox målsättning är att det ska vara så enkelt som möjligt att driva företag. Genom att förenkla sättet som företag kan sköta sin ekonomi på gör Fortnox detta möjligt.

Vi på Pensionärspoolen är sedan lång tid tillbaka nöjda Fortnox-kunder och tycker att deras system verkligen hjälpt oss att få till en betydligt mer effektiv och säker administration.
Så här skriver Fortnox själva om sina tjänster:

Fortnox är ett ekonomisystem som växer med dina behov. Känn dig för, se över vad du behöver för verktyg just nu. Har du ett mindre eller nystartat bolag, så växer våra lösningar med dig.

Helhetsgrepp på företagandet
Tillsammans med hundratals partnertjänster täcker Fortnox de flesta behov. Du kan dessutom få hjälp med finansiering och försäkringar till ditt företag. Allt på ett ställe.

Källa:: www.fortnox.se

Gå till Fortnox.se
Cashoo.se lån, snabblån, kreditkort

Cashoo.se

Cashoo.se är en kostnadsfri onlinetjänst där du kan jämföra lån, kreditkort och sparkonton direkt – utan någon krånglig registrering.

Här kan du jämföra såväl vanliga lån utan säkerhet som billån och snabblån. Oavsett vilket slags lån du behöver är det alltid en smart idé att jämföra olika alternativ. Då ökar sannolikheten att få bättre villkor och lägre ränta.

Hemsida: www.cashoo.se

Gå till Cashoo.se

Lendo.se


Lendo är numera ett välkänt varumärke för lånejämförelser, framförallt för så kallade blancolån (privatlån).

Här kan du jämföra privatlån upp till 600 000 kr kostnadsfritt. En uppenbar fördel med att använda Lendo jämfört med att kontakta olika banker själv, är att du kan få låneförslag från flertalet kreditföretag med endast en UC. För ett tag sen introducerade Lendo även företagslån, vilket innebär att du som företagare nu kan få låneförslag på upp till en miljon kr. Du kan läsa mer om företagslån från Lendo här.

Hemsida: www.lendo.se

Gå till Lendo.se
logo-granngardenGranngården är en riksomfattande butikskedja med över 100 butiker runt om i Sverige.För dig som är på jakt efter en e-butik med ett brett sortiment inom trädgård, hem, odling och djur är Granngården ett utmärkt val.

granngardenUnder ett och samma tak hittar du verktyg, djurfoder, trädgårdsprodukter, lantbruk och mycket mer. Allt till bra priser, hög kvalitet, från mängder av kända varumärken. Varje dag utökas Granngårdens produktsortiment med nya favoriter.

Hemsida: www.granngarden.se

Gå till Granngården