Snickare Karlstad

Anlita duktiga Snickare i Karlstad.

snickare i Karlstadframför Pensionärspoolen logo

Letar du efter duktiga snickare i Karlstad? Har du något intressant byggprojekt på gång? Då kan du anlita våra duktiga snickare.

1o års erfarenhet som snickare i Karlstad10 års erfarenhet inom hentverkstjänster
varit med längeSnickare med livslång erfarenhet
ROT-avdragBra priser med ROT-avdrag
kvalitet och leveransHögt ställda krav kvalitet och leverans
känner till Kungsbacka Lokalkännedom

Lämna förfrågan

Många typer av bygguppdrag

Takläggning, renovering, ombyggnad, tillbyggnad, altanrenovering – vi tar oss an såväl små som större byggprojekt. Vår målsättning är att leverera ett resultat som du är nöjd med på alla plan.

En av våra styrkor är förmågan leverera hög kvalitet till bra priser. Hos oss får du tillgång till snickare som varit yrkesverksamma under många år. Att vi är punktliga, tydliga i vår kommunikation och svarar när du ringer (eller mejlar) är självklart.

Välkommen att höra av dig för en offert på ditt uppdrag!

Få offert!

golvläggare Karlstad senior

Exempel på vanliga uppdrag


renovering snickare i Karlstad

Tillbyggnad, köksrenovering

Oavsett vilken renovering du står inför så kan du kontakta oss. Kanske vill du bygga till i huset? Eller bygga om? Sätta upp en ny vägg – eller ta bort en gammal. Andra vanliga uppdrag vi tar är köksrenovering och montering. Våra snickare i Karlstad kan hjälpa dig med allt ifrån “små” köksrenovering (byta luckor, måla om, lägga nytt golv) till större projekt där du renoverar hela köket.

Få offert!

takläggning

Takrenovering

Renovering av hustak är ett återkommande projekt för våra hantverkare. Viktigt att tänka på i sammanhanget är att byta ut den gamla pappen så att taket blir tätt, renovera så att stuprören leder bort fukt från huset. Samt att ventilation och luftspalt är fackmannamässigt ordnade. Här finns inga utrymmen för slarv. Anlitar du oss kan du vara säker på att du får ett godkänt och hållbart tak till ett bra pris.

Få offert!

altanrenovering

Altanrenovering

Att bygga till eller renovera altanen är dels något som höjer trivselfaktorn i boendet. Men också värdet på bostaden. Enligt många mäklare kan man få igen flera hundra procent på sin altanrenovering i ökad värdering eller försäljningssumma. Givetvis finns det individuella variationer. Men en härlig altan i ett bra läge är eftertraktat. Våra snickare i Karlstad hjälper dig att bygga altanen du alltid velat ha. Hör av dig om du har frågor om material mm. Vi kan även hjälpa dig att bygga till uterum, glasa in altanen mm

Få offert!

Lägga golv

Parkettgolv, laminatgolv, trägolv, plastgolv eller heltäckningsmatta – vi kan erbjuda de flesta former av golvläggning. För ditt hus, bostadsrätt eller kontoret. Om du behöver rådgivning angående material (tarkett, parkett, trägolv, laminatgolv, heltäckningsmatta, platsmatta osv), underlag eller något annat som du funderar på är du välkommen att höra av dig. Vi har många års samlad kunskap av att lägga golv i alla möjliga miljöer. Hör av dig och berätta mer om ditt golvprojekt (ange gärna hur många kvadratmeter som uppdraget gäller.)

Få offert!

Kan jag använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

Naturligtvis kan du använda ROT – avdraget när du anlitar våra snickare i Karlstad. Rot-avdraget innebär att du som enbart betalar upp till 70% av arbetskostnaden för våra byggtjänster.

Om du har rätt att göra avdraget, så löser vi det direkt på din faktura. Du behöver alltså inte göra något särskilt för att få rabatten.

Just nu kan du max dra av 50 000 kr om året (gäller per person i ett hushåll). Har du frågor eller funderingar angående avdrag kan du ringa oss. Vi har koll på vad som gäller.

Du kan läsa mer ingående om ROT-avdrag på på skatteverket här (extern sida).

Priser med ROT – avdrag

Du kan läsa mer ingående om våra priser och rutiner för fakturering här.

Video – en sammanfattnig av vår verksamhet