Målare Kungsbacka, Falkenberg och Varberg

Prisvärda och proffsiga målartjänster

målare i Kungsbacka utför fasadmålning

målare kungsbacka bullet anlitaVälkommen att anlita våra målare i Kungsbacka, Falkenberg och Varberg när du vill sätta ny färg din bostad och få ett proffsigt resultat.

målarfirma bulletHos oss får du hjälp av yrkesskickliga målare till konkurrenskraftiga priser.

få offertHör av dig och berätta mer om ditt uppdrag, så återkommer vi snarast med ett kostnadsfritt prisförslag.

Lämna förfrågan här

Områdesansvarig Jörgen Svensson 0735-342206

Länge leve färgen!

Visst är färg är fantastiskt! Med ett par penseldrag skapar vi vackra och funktionella rum som människor mår bra av och trivs att vistas i. Med ett par nya tapeter kan vi helt förändra känslan i ett rum som tidigare var dött och trist, till något levande och mysigt. Våra målare i Kungsbacka finns tillgängliga för att förverkliga ditt projekt.

fasadmålning på trähus

Underskatta inte värdet av yrkesskicklighet

När det gäller att måla om i hemmet underskattar vi ofta den kunskap som ligger bakom ett fullgott slutresultat. Grundinställningen är ju att “alla kan måla”. Vilket stämmer. Om man menar att de flesta människor med funktionsdugliga armar kan lyfta en penseln och kladda på lite färg.

Det stämmer däremot inte att alla kan få till en professionellt slutresultatet, som inte bara höjer värdet på din bostad utan som också håller över tid. Då krävs mer. Som att du anlitar en målarfirma som kan sin sak. Vi har över tio års erfarenhet av att leverera målarservice i Kungsbacka.

Vi utför alla typer av måleriuppdrag. Inomhus, utomhus och på de flesta tänkbara underlag. Har du frågor om underlag, färg och vilket material som passar ditt projekt – välkommen att höra av dig så hjälper vi till.

Exempel på vanliga uppdrag för våra målare i Kungsbacka:

  • Inomhusmålning

Att sätta ny färg på väggar och tak är ett härligt sätt att förnya din omgivning. Vi utför alla typer av inomhusmålning – väggmålning, takmålning, målning vid tillbyggnad, nybyggnad och renovering mm

  • Utomhusmålning

Att uppleva resultatet av ett nymålat hus är en härlig känsla. Vi målar nya och gamla byggnader – ommålning, nymålning eller fasadmålning. Varje utomhusmålning är unik och kräver sin specifika kompetens. Hos oss anlitar du målare i Kungsbacka med lång erfarenhet av målartjänster.

  • Tapetsering

Att tapetsera om kan verkligen förvandla känslan i ett rum. Men inte bara färgmässigt. Även uppfattningen av takhöjden kan påverkas av tapeter. Givetvis är det frågan om en optisk illusion. Men lodräta ränder gör faktiska att rummet högre, medans vågräta tapet gör att det känns längre.

Vare sig du gillar enfärgade, rutiga, randiga eller blommiga tapeter, så finns det något för varje smak. Anlita oss så ser vi till så att dina nya tapeter verkligen kommer till sin rätt.

  • Ditt uppdrag?

Vi är förstås jättenyfikna på vad du har för målaruppdrag till oss. Stort som smått – vi tar oss an varje projekt med samma ambition. Att du får den där “wow-känslan” när du anlitar oss. Hör av dig så sätter vi lite ny färg på tillvaron tillsammans!

Få offert

ROT-avdrag och priser

Priset varierar beroende på uppdragets storlek och vad för kompetens som behövs för att lösa uppdraget. Hör av dig till oss, så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Du kan även läsa mer om de allmänna reglerna för våra priser här.

Självklart kan du använda ROT-avdraget och få prisreduktion på ditt målaruppdrag. För närvarande får du dra av upp till 70% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år.

Så här skriver Skatteverket om ROT-avdrag för målning och tapetsering:

Krav för rotavdrag

 • Arbetet ska utföras i, eller i nära anslutning till, bostaden som köparen äger.
 • Om bostaden är yngre än fem år får arbetet endast syfta till att återställa byggnaden till det skick den var i från början. Om material byts ska det nya vara likvärdigt med det gamla.

Rotavdrag ges för att

 • måla golv, tak, väggar, fönster och element; se även Reparera och underhålla
 • måla eller lacka dörrar och köksluckor
 • måla fasader
 • tapetsera.

Inget avdrag ges för att

 • måla eller lacka dörrar och köksluckor i företagets lokaler
 • måla staket eller murar.

Källa: Skatteverket.se | Länk

ANLITA VÅRA MÅLARE PÅ FLER ORTER
Pensionärspoolen finns på ett flertal orter. Läs mer om hur du anlitar våra målare i Göteborg här och Målare i Borås här. Vi kan även hjälpa dig som bor i Mölndal, Ale, Alingsås, Bollebygd, Härryda, Landvetter, Lerum, Mark, Partille, Orust och Öckerö. Välkommen med din förfrågan!