Snickare Kungsbacka, Falkenberg och Varberg

Anlita våra skickliga snickare i Kungsbacka, Falkenberg och Varberg

snickare i Kungsbacka sågar bräder

byggföretag bulletPå jakt efter duktiga snickare i Kungsbacka, Falkenberg och Varberg som kan förverkliga ditt byggprojekt?

bygguppdrag bulletOavsett om du behöver hjälp med ett stort eller litet uppdrag kan våra hantverkare hjälpa dig.

omdöme och kunskap till bra priser bulletHos oss får du lång erfarenhet och gedigen kunskap till små priser. Vi har levererat byggtjänster i Kungsbacka-, Falkenberg- och Varbergområdet i över tio år.

Lämna förfrågan

Områdesansvarig Jörgen Svensson 0735-342206

Mångsidiga hantverkstjänster

Våra hantverkare utför det mesta inom bygg såsom renovering, ombyggnad, tillbyggnad, takrenovering, takläggning, golvläggning, köksrenovering och allt däremellan. Kontakta oss, berätta mer om ditt uppdrag, så återkommer vi på snarast med ett prisförslag. Givetvis är våra offerter kostnadsfria.

Kvalitet, pris och trygghet

Det är ingen överdrift att påstå att ROT-branschen vuxit så det knakar. Speciellt de senaste åren. Allt från stora byggföretag i Kungsbacka till diverse ensamjobbande handymen står till buds för dig som kund. Vilket kan göra det knepigt och tidskrävande att välja.

På Pensionärspoolen är vi övertygande om att du som kund sätter tre saker högt på din kravlista, nämligen Kvalitet, Pris och Trygghet:

  1. För det första att jobbat utförs med högsta kvalitet. Det spelar ju ingen roll om timpenningen är låg, om uppdraget är undermåligt utfört.
  2. För det andra att priset är konkurrenskraftigt. Vi har riktigt konkurrenskraftiga priser, men kompromissar aldrig på kvaliteten.
  3. För det tredje att du kan känna dig trygg med att den som utför arbetet har rätt försäkringar, betalar moms i Sverige och har ett gott renommé från tidigare kunder.

Anlitar du oss kan du vara säker på att vi uppfyller alla dessa krav. De senaste tio åren har vi levererat kvalificerade hantverkstjänster till massvis med nöjda kunder i Kungsbacka-, Falkenberg- och Varbergområdet. Du kan läsa mer om våra omdömen här.

Lokalkännedom och kundomdömen

Förutom vår kompetens och konkurrenskraftiga prissättning är en annan av våra styrkor vår goda lokalkännedom.

Dessutom så bor de flesta av våra snickare nära området, vilket är en stor fördel, inte minst vad gäller närheten till våra uppdrag. En stor del av vår framgång som företag bygger nämligen på att vi förvaltar vårt lokala kundnätverk på sätt. Ett bevis på det är att de flesta jobb vi får in kommer från nöjda kunder som rekommenderat våra tjänster till andra.

pensionärspoolen byggföretag - hantverkare framför bilar

Fråga oss!

Ibland kan det vara bra att bolla sina frågor och idéer med någon annan. Någon med erfarenhet och kompetens. Någon som har koll på material, regler, funktioner och annat som behövs i den ofta snåriga byggdjungeln.

Har du funderingar angående ditt projekt är du förstås välkommen att höra av dig till oss. Våra snickare svarar gärna på dina frågor.

Områdesansvarig Jörgen Svensson 0735-342206

Priser & beställning

Är du våra intresserad av att anlita våra snickare i Kungsbacka? Vill du få en offert på ditt byggprojekt? Hör av dig och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Självklart kan du använda ROT-avdraget och få prisreduktion när du anlitar oss.

För närvarande får du dra av upp till 70% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år. Förutsatt att du är behörig, så fixar vi avdraget direkt på din faktura. Det är med andra ord inget du behöver göra själv.

Få offert

Exempel på några av våra mest populära bygguppdrag:

renovering och byggjobb
Renovering
Oavsett om du vill renovera ett befintligt utrymme eller något mer omfattande, så kan vi hjälpa dig. Vi tar både små som stora bygguppdrag. Börja med att kontakta oss och berätta mer om vad du tänkt dig för slags renovering – så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Få offert

tillbyggnad
Tillbyggnad
Tillbyggnad är ett byggprojekt som kan vara allt ifrån superenkelt till mer komplicerat. Och reglerna kan vara snåriga. Har du redan bygglov är det förstås bara att sätta igång. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån små tillbyggnader av rum, till större projekt.

Få offert

altanbygge - renovera eller bygga ny altan i Kungsbacka
Altanbygge
Att bygga en ny altan eller uteplats höjer både livskvaliteten och värdet på er fastighet – om det görs på rätt sätt. Viktigt innan byggstarten är att planera ordentligt. Och välja rätt läge och material för altanen. Hör av dig till oss så hjälper vi till med allt från rådgivning till utförande.

Få offert

takläggning
Takläggning
Takläggning är ett uppdrag våra snickare ofta utför. T.ex handlar det om att byta ut den gamla pappen så att taket blir tätt, fixa så att ströläkten har en godkänd luftspalt och se till så att stuprören lede bort vattnet korrekt. Bland annat. Anlita oss för ett hållbart tak till bra pris.

Få offert

golvläggning, golvläggare i Kungsbacka
Golvläggning
Vi kan erbjuda de flesta former av golvläggning. För hus, lägenhet, fritidshus eller kontor. Vi kan även hjälpa till med rådgivning vad gäller val av golv, krav på förarbete etc. Hör av dig så hjälper vi till att ta fram till den bästa golvlösningen vad gäller estetik, funktion och ekonomi.

Få offert

köksrenovering - bygga nytt kök
Köksrenovering
En köksrenovering kan vara allt från ett stort till ett relativt litet projekt. Kanske vill du bara byta luckor, måla om och lägga in ett nytt golv. Kanske vill du göra om hela köket från grunden. Vare sig du tänker liten eller stor köksrenovering, kan vi hjälpa dig. Hör av dig för offert.

Få offert


SNICKARE PÅ FLER ORTER
Pensionärspoolen finns på ett flertal orter. Läs mer om hur du anlitar våra snickare i Göteborg här och Snickare i Borås här. Vi kan även hjälpa dig som bor i Ale, Alingsås, Bollebygd, Härryda, Landvetter, Lerum, Mark, Mölndal, Partille, Orust och Öckerö. Hör av dig med ditt bygguppdrag!