Städning Kungsbacka, Falkenberg och Varberg

Prisvärd och pålitlig städhjälp i Kungsbacka

städning i Kungsbacka, Pensionärspoolen städbolag

bulletAnlita oss för återkommande eller tillfällig städning i Kungsbacka, Falkenberg och Varberg.

bulletVåra vanligaste städuppdrag är hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning och fönsterputs.

bulletVi har över 10 års erfarenhet i branschen. Självklart kan du använda RUT-avdraget när du anlitar oss. Våra priser tillhör branschens lägsta.

bulletHör av dig med en intresseanmälan, så återkommer vi snarast med en kostnadsfri offert.

Lämna förfrågan

Områdesansvarig Jörgen Svensson 0735-342206

hem städning i Kungsbacka
Hemstädning
Förutom den underbara känslan att komma hem till ett rent och fräscht hem, ger hemstädning också dig möjlighet att lägga sin tid på roligare saker.

Få offert


Flyttstädning
Spara dina krafter under flytten och låt oss fixa städningen. Det är enkelt att anlita oss för en proffsig flyttstädning med skinande rent resultat.

Få offert


Storstädning
Både du och din bostad mår gott av en rejäl storstädning några gånger om året. En storstädning är perfekt när din bostad behöver en extra noggrann städning.

Få offert

visningsstädning
Visningsstädning
En visningsstädning är till för att maximera din bostads försäljningsvärde. Hemmet städas grundligt i alla vrår och vinklar. Badrummet ska blänka, köket skimra.

Få offert


Fönsterputsning
Få saker kan så snabbt skapa en härlig känsla i ett hem som nyputsade fönster. Anlita oss så putsar vi dina fönster blanka och fina – snabbt, enkelt och prisvärt.

Få offert


Kontorsstädning
En ordentligt utförd kontorsstädning kan bidra till en mer trivsam arbetsmiljö på många plan. Vi erbjuder kontorsstädning med hög kvalitet till små priser.

Få offert

Trygg och pålitlig städservice

Att städa hemma hos dig innebär ett stort ansvar och bygger på att du känner dig trygg med den som städar. Det är ju ditt hem och dina behov som ska stå i centrum.

Vi tar detta uppdrag på stort allvar. En betydande del av vår framgång bygger på att vi är duktiga på att skapa förtroende hos våra kunder. Då får vi också in nya städuppdrag på goda omdömen från våra kunder.

Det kan också vara skönt att veta att vi har en god lokalkännedom. Våra anställda bor och jobbar i Kungsbacka, Falkenberg och Varberg med omnejd. Har du några frågor eller funderingar är vi alltid nära till hands.

RUT-avdrag & Priser för städning i Kungsbacka

Det går bra att använda Rut-avdraget när du anlitar oss för städuppdrag. Avdraget innebär att du enbart betalar en viss del av arbetskostnaden. Resten står Skatteverket för. Du kan läsa mer om reglerna vad gäller RUT här på Skatteverket. Förutsatt att du har rätt att få avdraget, fixar vi kostnadsreduktionen direkt på din faktura.

Vill du läsa mer om vilka städtjänster som ger rätt till RUT-avdrag, finns det mer info här på Skatteverket.se

För mer om våra priser och betalningsrutiner, klicka här.

hem städning i Kungsbacka

Hemstädning Hemstädning

Vi har många kunder som vittnar om att anlita hemstädning är ett av de bästa beslut det tagit för familjens skull. Förutom den underbara känslan att komma hem till ett rent och fräscht hem, ger det också möjlighet att lägga sin tid på roligare saker. Som att vila en stund. Eller leka någon timme extra med barnen.

Att städa ett hem är verkligen ett förtroendeuppdrag. Därför är det jätteviktigt att du känner dig trygg med den som städar och blir nöjd med resultatet. Har du några frågor om vår städning i Kungsbacka är du varmt välkommen att kontakta oss.

Du bestämmer hur ofta och hur mycket
Antalet timmar som krävs för att städa beror på hur stort ditt hem är och vilka önskemål du har. Så i vanliga fall börjar vid med att göra ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom vad som ska städas och vilket upplägg ni önskar.

Det vanligaste är att vi städar en gång i veckan. Eller varannan vecka. Men vi kan städa mer eller mindre än så. Det är dina behov som står i centrum.

Få offert på ditt städuppdrag

Flyttstädning Flyttstädning

En flytt kan vara en bergochdalbana av känslor. Å ena sidan är det underbart och spännande att äntligen få tillgång till det nya hemmet. Å andra sidan är det ett projekt som lätt blir både stressigt och svettigt.

Att få ihop allt kräver såväl organisation, som muskler och tålamod. Kartonger som ska packas och staplas. Möbler som ska monteras ner och plastas. Skräp som ska slängas. Påsar och lådor med oklart innehåll som ska sorteras. Tider som ska passas. Lastbilar som ska packas in….och ut.

Minns du vad du lovade dig själv?
Har du flyttat tidigare så minns du säkert vad du lovande dig nästa gång. Att låta någon annan sköta flyttstädningen. Och det är där vi kommer in i bilden.

För medan du organiserar allt som behövs med själva flytten, tar vi hand om flyttstädningen. Tryggt, proffsigt och till ett av de bästa pris du kan hitta för flyttstädning i Kungsbacka.

Hör av dig idag för ett kostnadsfritt prisförslag.

Tänk på det här innan flyttstädningen

  • Vi fixar det städmaterial som behövs för att genomföra flyttstädningen. Så det behöver du inte tänka på.
  • Däremot så kan det vara bra att veta att bostaden ska vara helt tom när vi kommer för att städa. Kyl och frys bör vara avstängda och utdragna, så att vi kan komma åt i de utrymmen som behövs.
  • Tänk också på att det inte ingår städning av eventuella balkonger, vindar, förråd eller garage i den ordinarie städningen. Om du vill att vi ska städa ett sådant utrymme, ta med detta i din förfrågan.
  • Det är också viktigt att du meddelar oss om det finns eventuella skador eller avvikelser i hemmet. Sånt som vi ska tänka på – eller vara extra försiktiga med. Exempelvis vitvaror som är trasiga, fönster eller dörrar som inte går att öppna. Och så vidare.

Fönsterputs Fönsterputs

Bor du i Kungsbacka innebär det att dina fönster successivt utsätts för en hård blandning av salt, smuts och allsköns partiklar som våra kära västkustväder bär med sig. Inom kort är fönsterna täckta av ett tjockt lager av av smuts och det är hög tid att putsa.

Och det är där vi kommer in i bilden. Anlita oss så putsar vi dina fönster skinande blanka. Enkelt och effektivt. Vi tar med eget städmaterial och det enda du behöver göra är att inspektera och njuta av resultatet.

Hör av dig till oss idag, så återkommer vi med ett prisförslag.

Lämna förfrågan här
VI STÄDAR PÅ FLER ORTER
Pensionärspoolen finns på ett flertal orter. Läs mer om städning i Göteborg här och Städning i Borås här. Vi kan även hjälpa dig som bor i Mölndal, Ale, Alingsås, Bollebygd, Härryda, Landvetter, Lerum, Mark, Partille, Orust och Öckerö. Hör av dig med din förfrågan!