Jobba hos oss

Anmäl intresse nedan
Varför ska du välja oss?

  • Vi skapar möjligheter till stor gemenskap genom möten och träffar.
  • Vi jobbar kontinuerligt med växande och lärande i organisationen.

Försäkring & anställning

Som anställd på Pensionärspoolen är du olycksfallsförsäkrad genom FORA. Du kan läsa mer om försäkringen på FORA. Företaget är ansvarsförsäkrat upp till 10 miljoner i skadeståndsanspråk.

För din och kundens säkerhet

Från och med 1 augusti 2020 gäller att alla anställda hos Pensionärspoolen måste lämna utdrag ur belastningsregistret. Alla anställda anställs självklar av behörig firmatecknare och vid alla uppdrag har du som anställd en arbetsorder att arbeta utefter. Kunden har ett avtal som visar vad du skall utföra så att inga missförstånd inträffar. Pensionärspoolen kommer under hösten att införa signering med e-legitimation.

Extraarbete & Skatt

Hos Pensionärspoolen arbetar du under en visstidsanställning/timanställning. Du får betalt för den tid du arbetar men har också möjlighet att välja om du vill ta ett uppdrag. Hos oss arbetar du normalt sätt ensam eller i par direkt hos kunden. För att se hur extraarbete påverkar din skatt kontakta skatteverket för mer info. Läs mer på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba hos oss behöver du vara pensionär, avtals- eller sjukpensionär.