Städning Borås

Städfirma i Borås som underlättar din vardag till rimligt pris

städning i Borås - glad senior som dammsuger

Söker du efter en prisvärd städfirma? Vill du anlita någon för städning i Borås? Vi erbjuder flera olika städuppdrag till riktigt bra priser, såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs mm.

städuppdrag i alla storlekarÅterkommande eller tillfälliga städuppdrag i Borås
10 års erfarenhet som städfirmaÖver 10 års erfarenhet av RUT och ROT-tjänster i Borås.
hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputsHemstäd, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, fönsterputs mm
få offertHör av dig för en kostnadsfri offert för din städning i Borås

Kostnadsfri offert

Varför anlita oss?

För att du får trygga och kompetent utförda städtjänster utan att behöva kompromissa med kvalitet eller bra priser. Vi är ett företag med lång erfarenhet av RUT-tjänster. Vi vet helt enkelt vad som krävs för att få nöjda, återkommande kunder.

Omdömen & Nöjda kunder
Därtill har vi ett bra “track record” av att leverera städtjänster till företag och privatpersoner i Borås. Som stort företag med lokal förankring kan vi dessutom använda våra gemensamma resurser och vår kunskap för att pressa priserna. Läs mer om våra omdömen här.

Exempel på städtjänster


Hem städning i Borås

Hemstädning/veckostädning

Ett av våra mest populära städuppdrag är städning i hemmet. Vi städar allt ifrån flera gånger i veckan till några gånger i månaden. Vår utgångspunkt är att du bestämmer vilket behov du har, så försöker vi hitta en lösning du blir nöjd med.

Få offert

storstädning fint hem

Storstädning

Att komma hem till ett välstädad hem är en underbar känsla. Anlita våra städare i Borås för en riktig storstädning i hemmets alla vrår. Du kan tänka på en storstädning ungefär som gamla tiders “vårstädning”. En extra noggrann hemstädning som gör ditt hem som nytt igen.

Få offert

fönsterputsning i Borås

Fönsterputsning

Få saker lyftet utseendet på ett hem så omedelbart som rena, välputsade fönster. Vi gör dina fönster skinande rena både ut- och invändigt. Hör av dig och berätta hur många fönster du vill ha putsade. Så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Få offert

foto som illustrerar flyttstädning

Flyttstädning

Nej, att flytta är sällan kul. (Däremot kan det ju vara väldigt kul när allt är klart.) Vi underlättar slitet genom att städa bostaden skinande ren, enligt städkonstens (och hyresvärdens) alla regler. Så att du kan fokusera på allt det där andra.

Få offert

Så gör du för att få en korrekt (och kostnadsfri) offert

För att du ska få en träffsäker offert på ditt städuppdrag är det bra om följande information finns med i offertunderlaget.

Vilken slags städhjälp behöver du?

Börja med att beskriva vilken sorts städhjälp du har tänkt dig. Vill du ha hjälp att städa när du flyttar? Eller vill du att vi städar din bostad någon gång i veckan eller månaden? Vi utför de flesta städuppdrag, i hem, fritidshus eller på kontor.

Hur ofta behöver du hjälp [med städning i Borås]?

Nämn gärna också hur ofta du vill ha städad. Speciellt om du funderar på återkommande städuppdrag såsom hemstädning och kontorsstädning. Vi kan ju exempelvis städa flera gånger i veckan, varannan vecka eller någon gång i månaden. Generellt blir priset lägre per städuppdrag ju fler tillfällen du behöver.

Berätta mer om miljön som ska städas

Givetvis kommer priset att vara beroende av hur stor yta vi ska städa. Ange därför gärna ungefär hur stor yta i kvadratmeter du vill ha städat.

Följande kan också vara bra att nämna:

  • Om det finns några andra specifika saker vi bör ta hänsyn till när vi städar
  • Om du har husdjur, och i så fall vilket/vilka
  • Om du har eget städmaterial eller om vi ska stå för det

Rutavdraget

Du kan givetvis använda rut-avdraget när du anlitar oss för städning i Borås. Med Rut-avdraget kan vi dra av upp till 50% av arbetskostnaden (max 25 000 kr per år/person). Om du har rätt av få avdraget fixar vi rabatten direkt på fakturan.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i “Rutarbeten” här på Skatteverkets hemsida.

Priser & fakturering

Betalning:

  • Sker mot faktura 10 dagar netto.
  • Godkänns inte ett yrkande av RUT/ROT-avdrag betalar du som kund resterande belopp direkt efter avslag.
  • Faktureringsavgift tillkommer.

Du kan läsa mer om priser och betalning här.