Trädgårdshjälp Borås

Anlita oss för prisvärd & proffsig Trädgårdshjälp i Borås

trädgårdshjälp i Borås

små och stora trädgårdsjobbTar stora och små trädgårdsjobb. Enstaka eller mer återkommande.
trädgårdshjälp Borås10 års erfarenhet av trädgårdshjälp i Borås
bra priserAlltid riktigt bra priser med RUT-avdrag.
snabb offertKostnadsfri offert. Ring eller lämna förfrågan här.
snabb offertPopulära uppdrag är exempelvis gräsklippning, trädtrimning och busktrimning, kratta löv och rensa ogräs, plantering samt olika former av markarbeten och grävjobb.

Lämna förfrågan

gräsklippning Borås

Gräsklippning

En härligt grön och välklippt gräsmätta är en fröjd för öga och själ. Men gräsmattor, speciellt av det lite större slaget, kan vara ett tidskrävande projekt att hålla efter under vår och sommar. Om du inte har tid, eller saknar kapacitet, att klippa gräset hjälper vi dig gärna. Hör av dig för en kostnadsfri offert. Och ange gärna i din förfrågan om du har en egen gräsklippare du vill att vi använder – eller om vi ska ta med en egen.

Få offert

trädgårdshjälp i Borås ink beskärning och trimning

Trädtrimning, Buskstrimning

Vi trimmar och beskär dina träd och buskar. Hur mycket som behöver beskäras/trimmas är beroende på vilket träd eller buske det gäller. Fruktträd ska exempelvis oftast beskäras sparsamt, andra träd och buskar kan man gå lite hårdare åt. Syftet med all beskärning är ungefär densamma – att skapa de bästa förutsättningarna för träden och buskarna att växa sig starka och vackra.

Få offert

markarbete och grävjobb för trädgård

Markarbete och grävjobb

Markarbete och grävjobb i trädgården kan innefatta allt från småjobb till större projekt. Vanliga uppdrag är jord som behöver grävas upp och fraktas bort, för att ge plats åt en ny rabatt eller altan. Men också grävjobb som lägger grunden för markarbete, nya plattor – eller kanske tom en ny altan eller pool. Hör av dig och berätta mer om ditt projekt.

Få offert

rensa ogräs, kratta löv i trädgård

Kratta löv och rensa ogräs

En del trädgårdsarbete kan vara ljuvligt och kreativt. Sen finns det de där sakerna som du mest bara vill få ur världen. Som att kratta löv och rensa ogräs. För dig som är trött på detta monotona arbete (som aldrig verkar ha en ände), hjälper vi gärna till. Ett tips är att börja med ogräsbekämpningen i god tid innan sommaren. Ju tidigare på våren du börjar, desto mindre huvudbry kommer ogräset att ge dig under årets varma månader.

Få offert

Tips innan du anlitar trädgårdshjälp i Borås

Det är bra att ha koll på vilka trädgårdsredskap du har tillgängliga. Vill du exempelvis ha hjälp med gräsklippning så underlättar det om du har en välfungerande gräsklippare vi kan använda. Om det är ett grävjobb, så är rediga spadar att föredra – och en bra skottkärra. Givetvis kan vi även vi ordna de trädgårdsredskap som behövs. Hör av dig så kommer vi överens!

Kan jag använda RUT-avdraget för trädgårdsjobb?

Absolut, de flesta av våra trädgårdstjänster ingår i de arbeten som Skatteverket godkänner för RUT-avdraget. Läs mer om Skatteverkets regler för RUT-avdrag på trädgårdsarbete här.