Snickare Göteborg

ANLITA ERFARNA SNICKARE TILL SMÅ PRISER

byggfirma och snickare i Göteborg renoverar tak

Söker du efter en snickare i Göteborg? Är det dags att renovera och bygga om hemma? På Pensionärspoolen i Göteborg kan du få hjälp av en erfaren snickare eller hantverkare till riktigt bra priser. Några vanliga bygguppdrag vi utför är Altanrenovering, Fasadrenovering och Golvläggning.
LÄMNA FÖRFRÅGAN

Hör av dig till oss och berätta mer om vad för slags hantverkshjälp du behöver, så återkommer vi med en offert inom kort. Du kan givetvis även kontakta oss om du har frågor eller bara vill veta mer om våra tjänster.

VARFÖR VÄLJA EN SNICKARE FRÅN OSS?

  • Nöjda kunder
  • Trygghet och erfarenhet
  • ROT-avdrag
  • Låga priser

Trots att hela nätet är fullt av folk som erbjuder hantverkstjänster, kan det vara snårigt att hitta rätt. Inte minst att hitta en snickare i Göteborg som du kan lita på och som har rätt yrkeskunskap för jobbet du vill ha utfört.

På Pensionärspoolen vet vi att din tid är värdefull och att du vill känna dig trygg med din snickare. Det är också därför så många väljer oss. För att vi alltid skickar ett riktigt yrkesproffs. Och för att vi har låga priser. En kombinationen av trygghet, kostnadseffektivitet och personlig service som våra kunder uppskattar. Du kan läsa mer om våra omdömen här.

privatperson, anlita snickare i göteborg

SÅ FÅR DU OFFERT

1. Lämna en förfrågan. Ju mer du kan berätta om ditt uppdrag, desto enklare är det för oss att sätta ihop en pricksäker offert.
2. När vi mottagit din förfrågan, hör vi av oss till dig och tar reda på mer om vad du vill ha hjälp med.
3. Du får en offert. (Givetvis kostar det inget att få offert.)
4. Vi bestämmer tilllsammans var och när du vill ha uppdraget utfört.

ROT, PRISER OCH BESTÄLLNING

När du anlitar en snickare i Göteborg hos oss på Pensionärspoolen så kan du givetvis använda ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatkund betalar en reducerad del av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster och resterande del ersätter skattemyndigheten. Så här skriver Skatteverket om ROT-och RUT-avdraget:

Rot- och rutavdraget räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Du kan inte få 50 000 kronor för varje bostad du har. Flera personer kan dock få rot- och rutavdrag för arbete i samma bostad och det finns inget maxbelopp per fastighet. Du kan få rotavdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden och rutavdrag med som mest 50 procent av arbetskostnaden.

Källa: Skatteverket.se | Länk

Altanbygge i Göteborg, renovering

Exempel på våra vanligaste hantverkstjänster

bullet altanrenovering Altanrenovering

Till våren och sommar är det många villaägare som är sugna på att bygga ut eller renovera sin altan. Men en rätt utfört altanrenovering eller utbyggnad skapar inte bara trivsel. Det höjer också värdet på din bostad markant. Kanske vill du bygga ett fint trädäck. Kanske vill du bygga ett större uterum i anslutning till altanen. Eller bara ha hjälp att lägga trall. Oavsett vad du har för planer – hör av dig till oss, så tar vi fram en offert.

bullet lägga golv

Lägga golv

Att lägga golv är ett av våra vanligaste uppdrag. Vi kan erbjuda de flesta former av golvläggning till fördelaktiga priser. Hör av dig så tar vi fram en kostnadsfri offert för bostaden, fritidshuset, kontoret eller något annat projekt. Ange vilken typ av golv det är frågan om, hur många kvadratmeter det gäller mm. Du kan även vända dig till oss om du behöver råd angående förarbete, materialval eller något annat du funderar på.

bullet fasadrenovering

Fasadrenovering

En fasad ska inte bara vara estetiskt tilltalande och ha fina proportioner. Den ska vara byggd för att klara av det svenska vädrets alla skiftande påfrestningar, år efter år. Vind, snö och regn är skoningslösa i sitt nötande på våra fasader, och därför är det väldigt viktigt att du inte lämnar något åt slumpen i fasadrenoveringen.

FÅ OFFERT