Städning Göteborg

PROFFSIG STÄDNING TILL SMÅ PRISER!

Bor du i Göteborg och letar efter någon som kan hjälpa dig med städning i hemmet? På Pensionärspoolen har vi över tio års erfarenhet av att leverera städning i Göteborg till såväl privatpersoner som företag. Tryggt, enkelt, pålitligt – till riktigt bra priser.

Vare sig det handlar om flyttstädning, storstädning, hemstädning , fönsterputs, kontorsstädning eller en mer återkommande städservice veckovis, kan du vända dig till oss. Våra kunder är både privatpersoner och företag.

LÄMNA FÖRFRÅGAN

Städning i Göteborg du kan lita på

På Pensionärspoolen vet vi att våra kunder värderar känslan av att kunna lita på personen som tar hand om städningen i hemmet. Inte minst i tider då utbudet av städföretag i Göteborg är stort, vilket gör det svårt att veta vilka som är professionella och pålitliga – och vilka som inte är det.

Vänd dig till oss så kan du vara säker på att du får en lokalvårdare som är kompetent, ansvarsfull och noggrann. Vi har levererat prisvärda och proffsiga städtjänster i Göteborg drygt tio år och har en väldokumenterad bakgrund av massor av nöjda kunder och fina omdömen.

Så får du en offert på våra städtjänster

1. Börja med att lämna en förfrågan/intresseanmälan här. Det går bra att använda formuläret på den här sidan.
2. När vi mottagit dina uppgifter, hör vi av oss till dig, och tar reda på vad du vill ha hjälp med.
3. Vi sätter samman en offert på uppdraget och mejlar till dig (eller så hörs vi över telefon.)

Exempel på några av våra mest populära städtjänster:

Fönsterputsning i Göteborg Fönsterputsning

Solljus genom rena, nyputsade fönster är både vackert och skapar en harmonisk känsla i hemmet. Låt oss göra dina fönsterrutor glasklara och fria från stänk, smuts och salt till bra priser.

Om du har några frågor om fönsterputs eller vill få en kostnadsfria offert är du varmt välkommen att höra av dig.Hemstädning & Veckostädning Hemstädning

Ett av våra vanligaste städuppdrag är återkommande hemstädning i Göteborg med omnejd. Vi kan städa ditt hem en eller flera gånger i veckan, varannan vecka eller någon gång i månaden. Eller något annat upplägg som vi kommer överens om. Vanligen börjar vi med att göra ett hembesök för att få en god uppfattning om vad som behöver städas.

hemstädning

Storstädning Storstädning

Ibland behöver miljön vi vistas i lite extra kärlek och omsorg. För dig som vill ge ditt hem en rejäl engångsuppfräschning är en storstädning perfekt.

Med en storstädning ger du ditt hem den där extra lyxiga känslan av fräscha ytor och skinande rena rum som vi alla älskar att komma hem till.

städning i Göteborg glad kvinna

Flyttstädning i GöteborgFlyttstädning

Att flytta in i ett nytt hem är spännande. Men att kämpa med flyttstädning i kaoset av flyttkartonger och stress gör sällan upplevelsen bättre.

Så låt oss ta hand om flyttstädningen. Vi ser till så bostaden du lämnar blev ren från topp till tå, så att du kan fokusera på det andra.

flyttstädning i Göteborg, flyttkartonger och städmaterial

KontorsstädningKontorsstädning

Förutom städning i Göteborg för privatpersoner erbjuder vi även kontorsstädning. Små priser, ansvarsförsäkring och flexibla städtider som är anpassad efter era kontor och lokaler är självklarheter.

Hör av dig och berätta mer om ert behov så tar vi fram en kostnadsfri offert.

kontorsstädning i gbg

RUT-avdrag på städtjänster

Som privatperson kan du använda Rut-avdraget när du anlitar oss för städservice. F.n kan du dra av upp till 50% av arbetskostnaden i Rut-avdrag. Maximalt 25 000 kr per person/år. Om du är godkänd för Rut-avdrag för vi avdraget direkt på fakturan. En enkel grundläggande guide till att läsa mer om RUT-avdraget hittar du här eller här på Skatteverket.

Städning Göteborg – Läs mer om våra Priser

Vi har olika priser beroende på vilket slags städservice du behöver. Skicka en förfrågan, berätta lite om ditt städuppdrag, så återkommer vi med en gratis offert.

Våra prisnivåer är fördelaktiga och tål att jämföras med vilket städbolag som helst. Vår affärsidé är att leverera både trygghet och yrkeskunnande till små priser.

FÅ OFFERT