Målare Göteborg

PROFFSIGA MÅLARE I GÖTEBORG TILL BRA PRISER!

Söker du efter en målare i Göteborg? Dags att sätta lite färg på hus och hem? Oavsett storleken på arbetet kan du anlita en duktig och pålitlig målare hos oss på Pensionärspoolen i Göteborg. Dessutom till riktigt bra pris. Kontakta oss för offert, så återkommer vi med ett förlag inom kort.

Inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering och golvläggning är exempel på några av våra mest populära målerijobb.

utomhusmåleri med målare i Göteborg
färgläggning på fasad

DÄRFÖR SKA DU ANLITA PENSIONÄRSPOOLEN!

Idag är hela internet fullt av duktiga målare och hantverkare. Men trots det stora utbudet kan det ta tid att hitta rätt lösning. Inte minst är det svårt att veta vilka hantverkare som är seriösa, och vilka som inte är det.

Visserligen stämmer det att ”alla kan måla”. Men som du säkert vet är det skillnad på att få ett professionellt slutresultat eller ett amatörmässigt.

LÄMNA FÖRFRÅGAN

Målerifirma med kompetens och erfarenhet

På Pensionärspoolen vet vi att du vill känna dig trygg med att din hantverkare har rätt kunskap. Bokar du en målare i Göteborg hos oss, så är du garanterad ett yrkesproffs med flera års erfarenhet och kompetens i bagaget.

Vår personal får dessutom kontinuerlig utbildning i de senaste teknikerna, bland annat hos Alcro.

Hos oss får du trygghet, kompetens, erfarenhet och bra pris i samma paket. En Win-Win situation.

ANLITA MÅLARE I GÖTEBORG – VAD KOSTAR DET?

Om ROT-avdrag och Priser

Från 1/1 2010 används endast den så kallade fakturamodellen. Det innebär att du som privatkund betalar 70% av arbetskostnaden för ROT-tjänster (där måleri ingår) och resten ersätter skattemyndigheten i form av skatteavdrag.

 • För mer info om våra priser och betalningsrutiner, klicka här
 • Vill du beställa Målare i Göteborg, hantverkshjälp eller något annat av våra populära ROT-och RUT-uppdrag? Klicka här och lämna en förfrågan!
 • Vill du kolla lediga jobb hos oss?
  Välkommen att skicka en intresseanmälan här och berätta lite mer om dig själv.

Så här skriver Skatteverket angående ROT-avdrag för målning och tapetsering:

Krav för rotavdrag

 • Arbetet ska utföras i, eller i nära anslutning till, bostaden som köparen äger.
 • Om bostaden är yngre än fem år får arbetet endast syfta till att återställa byggnaden till det skick den var i från början. Om material byts ska det nya vara likvärdigt med det gamla. Se även Nybyggd bostad som är yngre än fem år.

Rotavdrag ges för att

 • måla golv, tak, väggar, fönster och element; se även Reparera och underhålla
 • måla eller lacka dörrar och köksluckor
 • måla fasader
 • tapetsera.

Inget avdrag ges för att

 • måla eller lacka dörrar och köksluckor i företagets lokaler
 • måla staket eller murar.

Källa: Skatteverket.se | Länk

exempel på vanliga måleriuppdrag i Göteborg

EXEMPEL PÅ VANLIGA MÅLERIUPPDRAG

Vi har gedigen erfarenhet av inomhusrenoveringar och utomhusmålning, och tar små som stora uppdrag. Utomhus sätter vi färg på på fasad, fönster och tak. Inomhus kan vi renovera, tapetsera och måla väggar (eller vad som önskas). Vi kan även ge råd vad gäller färg, underlag mm.

bullet inomhusmålsning

Inomhusmålning

Golv, tak, väggar och allt däremellan – vi sätter färg på din bostad, sommarstuga eller arbetsplats. Berätta hur många rum och kvadrat din förfrågan gäller, så fixar vi en offert. Anlita våra målare i Göteborg för prisvärda helhetslösningar, inkluderat spackling, slipning, målning och tapetsering. Vi kan även kombinera våra måleriuppdrag med hantverksuppdrag och snickeri. Hör av dig för offert och priser.

bullet tapetsering i Göteborg

Tapetsering

Nya tapeter är ett utmärkt och prisvärt sätt att lyfta utseendet i ett rum eller bostad. Men att tapetsera kan vara krångligt. Och kladdigt. Våra målare ser till så att dina nya tapeter visar sig från sin bästa sida.

bullet utomhusmålning

Utomhusmålning

Att måla utomhus kräver sin yrkesman. En bra utomhusmålning ska inte bara se snygg ut. Den ska också hålla för vädrets makter. Stå pall för många års nötning av. Vi kan måla din fasad eller någon annan yta så att resultatet håller länge. Vi kan även ge dig råd och tips vad gäller färg, förarbeten mm.

 bullet golvläggning

Golvläggning

Vi kan lägga de flesta typer av golv. Hör av dig och berätta mer vad för slags rum det gäller och vilken typ av golv du vill ha hjälp med.

FÅ OFFERT HÄR