Hushållsnära tjänster

Låt oss underlätta din vardag

pp_ruttjanster

Städning, strykning, trädgårdsarbete, tvätt och gräsklippning. Det är bara några exempel på aktiviteter som vi brottas med i vardagen. Men ibland räcker tiden inte till. Samtidigt som alla “måsten” hopar sig.

Då är det gott att veta att du alltid kan anlita Pensionärspoolens hushållsnära tjänster. Vi ger dig hjälp i vardagen till en liten kostnad.

På Pensionärspoolen har lång erfarenhet av kvalificerade RUT-tjänster. Dessutom är vi medlemmar i Svensk Franchiseförening. Vilket garanterar trygga och rättvisa villkor för alla inblandade parter.

Trygghet för våra kunder

Under alla år som vi erbjudit hushållsnära tjänster har vi noterat att en sak verkar vara speciellt viktig för våra kunder. Trygghet. Att det går att lita på den som ska utföra tjänsterna. Inte minst då de flesta av RUT-tjänsterna utförs direkt på plats i våra kunderna hem. När du anlitar oss kan du med andra ord vara säker på att vi alltid skickar en yrkeskunnig individ som kan sin sak.

Hur lämnar jag en offertförfrågan?

Du väljer givetvis själv hur frekvent du vill ha hjälp. Allt från enstaka tillfälle till återkommande insatser. Så här går du tillväga för att få en offert.

1. Klicka här så kommer du vidare till vårt beställningsformulär.
2. Välj vilket ärende du har, vilken ort det ska utföras på. Därefter fyller du i dina kontaktuppgifter och beskriver uppdraget med egna ord.
3. När vi mottagit din förfrågan hör vi av oss med en offert – eller tar kontakt med dig för att ställa fler frågor.

Kan jag använda RUT-avdraget när jag beställer era hushållsnära tjänster

Absolut. Detta avdrag innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på fakturan. Pensionärspoolens ansvariga sköter kontakten med Skatteverket, och du slipper ligga ute med pengar.

Detta förfarande förutsätter givetvis att du har behörighet att använda RUT-avdraget enligt gängse regler. Samt att uppdraget/aktiviteterna du vill ha utförda faller inom ramen för det Skatteverket gör avdrag på.

Är du osäker på om ditt uppdrag inkluderar Rut-avdraget kan du läsa mer här på Skatteverkets sida om detta slags avdrag. Du kan även läsa mer om våra priser och betalningsrutiner på denna sida.